Gran Seil

 • jan032023
  team

  Ayman Alnahhas

  Ayman har jobbet i Gran Seil siden 2018. Han er fra Syria og er utdannet skredder. Han er vår fremste ekspert på trekk og andre spesialprosjekter. Ayman hadde også ansvar for smittevernsproduskjon under covid-19. Han er også mannen bak våre vintertrekk.

  Read more
 • jan032023
  team

  Wanda Pedrak

  Wanda begynte hos Gran Seil i 2021. Hun kommer opprinnelig fra Polen og er utdannet innen søm. Wanda jobber primært med produksjon av trekk, lazybager og andre spesialprosjekter.

  Read more
 • jan152020
  team

  Jacob Haug

  Jacob begynte i Gran Seil vinteren 2021 og har jobbet i Gran Seil siden. Han er utdannet jurist og har blant annet jobbet i Norges seilforbund som landslagstrener og Norges bryteforbund som sportssjef. Nå er han Servicesjef i Gran Seil og vi er veldig glad for å ha en så ressurssterk medarbeider i teamet vårt.

  Read more
 • jan142018
  team

  Anniken Wang

  Anniken Wang har en optimist bakgrunn sammen med familieseiling med sin far Terje Wang. Drømmemannskapet er hennes Mad Dox og Julian, to italienske mynder som er i fulltrening i Annikens Hunter 19. Anniken jobber fast hos Gran Seil med ulike spesialsøm prosjekter og service av alt fra lazybagger, kapell til avanserte konstruksjoner.

  Read more
 • jan142018
  team

  Terje Wang

  Terje Wang er dagligleder og startet Gran Seil med sin bror Hans i 1983 da de begge satset i henholdvis Yngling og Soling. Med lang fartstid i seilbåter har Terje to OL satsinger i Soling, 2 VM gull og 2 EM gull i Yngling i baklommen. Han er en av Norges mest meriterte seilere og konkurrerer fortsatt. Terje styrer design avdelingen vår og sitter på en unik kompetanse i Norge.

  Read more
 • jan142018
  team

  Morten Røisland

  Morten startet sin seilmaker karriere hos Brodersen seil på Lyngør i 2003, ikke langt fra hans hjemsted Risør. Morten kom til Gran Seil i 2006 og har vært ansvarlig for kvaliteten på service og nyproduksjon. En ivrig seiler som seiler det meste, selv om forkjærligheten hans ligger i 49’er.

  Read more
 • jan142018
  team

  Aage Hedegaard-Larsen

  Aage kom til Gran Seil i høsten 2016 etter flere år og utdanning med fagbrev hos Iversen Seil i Bergen, og en periode hos Elvstrøm i Danmark. Aage har en unik interesse og kompetanse for alt innen seiling. Han sørger for å alltid være oppdatert på det siste innen utvilking og regelverk. Han seiler aktivt på White Shadow en Landmark 43 som leverer gode resultater nasjonalt og internasjonalt. Hos oss jobber Aage med service og design.

  Read more
 • jan142018
  team

  Henning Paur

  Henning startet i Gran Seil i 1993 og kom da fra Diamond Sails halvveis i sin seilmakerutdannelse. I Gran Seil fant han seg til rette og styrer nå salgsavdelingen med en enorm kompetanse. Henning har i mange år vært sensor i seilmakerfaget og seiler mye med familien i de ulike turbåtene han har hatt opp igjennom årene.

  Read more