Gran Seil

 • jan222018
  team

  Mads og Tomas Mathisen

  Mads og Tomas Mathisen er to unge seilere fra Risør som satser til OL i 49’er. De unge gutta tok Risør seilforening sammen med Morten Røisland til 1. divisjon i seilsportligaen i 2017. Når gutta ikke seiler, trener, studerer eller reiser jobber de litt på Gran Seil for å støtte opp under sin satsing. To unge, ivrige, høflige og energiske karer som vi på Gran Seil har stor tro på i fremtiden. Følg deres satsing via www.Facebook.com/twinsailing

  Read more
 • jan142018
  team

  Anniken Wang

  Anniken Wang har en optimist bakgrunn sammen med familieseiling med sin far Terje Wang. Drømmemannskapet er hennes Mad Dox og Julian, to italienske mynder som er i fulltrening i Annikens Hunter 19. Anniken jobber fast hos Gran Seil med ulike spesialsøm prosjekter og service av alt fra lazybagger, kapell til avanserte konstruksjoner.

  Read more
 • jan142018
  team

  Andrew McPherson

  Andrew har en lengre seilmaker bakgrunn hos Diamond sails og UK Sailmakers som videre ble Quantum seils i Norge før han tok en seilmakerpause og kom til oss i Gran Seil i høsten 2016. Med en kjærlighet med å jobbe med hendene og bosted på sin egen båt passer Andrew rett inn hos oss hvor han jobber med service og nyproduksjon.

  Read more
 • jan142018
  team

  Terje Wang

  Terje Wang er dagligleder og startet Gran Seil med sin bror Hans i 1983 da de begge satset i henholdvis Yngling og Soling. Med lang fartstid i seilbåter har Terje to OL satsinger i Soling, 2 VM gull og 2 EM gull i Yngling i baklommen. Han er en av Norges mest meriterte seilere og konkurrerer fortsatt. Terje styrer design avdelingen vår og sitter på en unik kompetanse i Norge.

  Read more
 • jan142018
  team

  Morten Røisland

  Morten startet sin seilmaker karriere hos Brodersen seil på Lyngør i 2003, ikke langt fra hans hjemsted Risør. Morten kom til Gran Seil i 2006 og har vært ansvarlig for kvaliteten på service og nyproduksjon. En ivrig seiler som seiler det meste, selv om forkjærligheten hans ligger i 49’er.

  Read more
 • jan142018
  team

  Richard Karlsen

  Begynte i Gran Seil i høsten 2010 og har jobbet i Gran Seil av og på under studiene, nå jobber han fast hos oss med markedsføring og salg. Richard har utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og University of Ottawa og er en ivrig seiler med egen Express. Møtet med Richard var meget spesielt da han var en ung seiler i en stor 60 fots Trimaran som tok Gran Seil med på tur, til å bli fast mannskap hos Terje Wang og alle Gran Seil storbåtprosjekter.

  Read more
 • jan142018
  team

  Aage Hedegaard-Larsen

  Aage kom til Gran Seil i høsten 2016 etter flere år og utdanning med fagbrev hos Iversen Seil i Bergen, og en periode hos Elvstrøm i Danmark. Aage har en unik interesse og kompetanse for alt innen seiling. Han sørger for å alltid være oppdatert på det siste innen utvilking og regelverk. Han seiler aktivt på White Shadow en Landmark 43 som leverer gode resultater nasjonalt og internasjonalt. Hos oss jobber Aage med service og design.

  Read more
 • jan142018
  team

  Henning Paur

  Henning startet i Gran Seil i 1993 og kom da fra Diamond Sails halvveis i sin seilmakerutdannelse. I Gran Seil fant han seg til rette og styrer nå salgsavdelingen med en enorm kompetanse. Henning har i mange år vært sensor i seilmakerfaget og seiler mye med familien i de ulike turbåtene han har hatt opp igjennom årene.

  Read more