Design møter funksjonalitet – alt du trenger å vite om seiltak fra Gran Seil

Design møter funksjonalitet – alt du trenger å vite om seiltak fra Gran Seil
10/04/2024 Henny Wang
seiltak, pergolaer, markiser

Seiltak er mer enn bare et alternativ til tradisjonelle pergolaer og markiser

I Gran Seil har vi over 40 års erfaring innen seil og seilkonstruksjon, kunnskap vi har med oss når vi skaper funksjonelle og elegante seiltaksløsninger for privatpersoner og aktører innen kultur, arkitektur og næringsliv.

Seiltak er mer enn bare et alternativ til tradisjonelle pergolaer og markiser; det er en stilfull og kostnadseffektiv måte å forvandle områder på, inne- som ute, som ikke må byggemeldes. Hvert seiltak er designet for å skape en innbydende og lun atmosfære med justerbar beskyttelse for lys, vind og vær. Enten det er et koselig hjørne i hagen din eller et område på en kommersiell eiendom.

Vår ekspertise ligger i å skreddersy løsninger som oppfyller dine behov og skaper et elegant og funksjonelt område.

Ditt nye seiltak – fra idé til virkelighet

1. Kontakt
Ditt første skritt mot et elegant og funksjonelt seiltak begynner med en henvendelse til oss, her får du snakke med en av våre fagpersoner som vil guide deg gjennom prosessen. Vi forstår viktigheten av god service, og er raskt ute med å besvare henvendelser.

2. Befaring
For å sikre at løsningen blir optimal for dine omgivelser, avtaler vi en befaring om det er behov for det, vi tar oppdrag i hele Norge. Under befaringen tar vi mål og diskuterer idéer, gjerne i samarbeid med arkitekter eller andre fagpersoner.

3. Prising
Prisen vil kunne variere mye med hvert prosjekt, men vi vil alltid gi et overslag etter befaring som gir en god indikasjon før endelig pris avtales og oppdrag godkjennes i neste punkt.

4. Design og materialvalg
Når vi har tatt mål utformer vi en optimal løsning som balanserer ønsker, behov, funksjonalitet, og estetikk. Vi beregner strekkbelastninger og vinkler for effektiv vannavrenning og materialene velges på bakgrunn av dette. Det vannbestandige taket kan om ønskelig rulles inn- og ut, eller enkelt demonteres slik at installasjonen ikke må byggemeldes. Seiltak produseres stort sett i UV-bestandinge duker og tilbehør som strammemekanismer og andre løsninger tilpasses alltid ut fra prosjektets omfang.

Det vannbestandige taket kan om ønskelig rulles inn- og ut, eller enkelt demonteres slik at installasjonen ikke må byggemeldes.

5. Produksjon
Når du har godkjent skissen, starter produksjonen av seiltaket, det tar vanligvis mellom 4-6 uker å ferdigstille, avhengig av kapasitet. Vi anbefaler alltid å være ute i god tid, spesielt i forkant av sommersesongen, da det er travle dager på seilloftet.

6. Montering
Ved ferdigstillelse vil våre erfarne fagpersoner installere seiltaket og sørge for at du er godt informert om optimal bruk, vedlikehold, og oppbevaring .Med seiltaket på plass, er det bare å lene seg tilbake og nyte. Vi står alltid klare til å bistå med eventuelle spørsmål, ønsker om tilpasninger, eller ytterligere veiledning.

Vårt mål er ikke bare å levere et produkt, men å skape en løsning som virkelig løfter et området, inne som ute.

Avtal en befaring i dag ved å kontakte salgssjef:
Henning Paur
Telefon: 67 58 71 50
E-post henning@granseil.no

Eller fyll ut skjemaet under, så kontakter vi deg: