Agivir

Agivir - Antiviral duk

Gran Seil har siden tidlig Mars 2020 vært med på kampen mot pandemien Covid-19. Et sosialt ansvar som har ledet til produksjon og distribusjon av beskyttelsesutstyr til kommuner, helse og tannlege sektoren. Igjennom våres engasjement har vi fått et samarbeid med en duk-leverandør som produserer duker for kontaktflater som deaktiverer eller ødelegger virus.

 

De antivirale egenskapene har vært testet og validert av et uavhengig laboratorium VirHealth i Frankrike. Teknologien bak dukene baserer seg på en membran med sølvpartikler, nylig nevnt i vitenskapelig litteratur for sine antivirale egenskaper. Dette gjør det mulig å tilby et bredere spekter av løsninger for å bekjempe nåværende pandemi.

Resultatene fra VirHealth viser:

Resultatene viser at med denne membranduken vil 95% av virusene som ble fremstilt i testen være borte innen 15 minutter og etter 60 minutter var hele 99,5% av alle virusene som ble fremstilt i testen borte. Testene baserte seg på spytt og slim i romtemperatur på 20°C. Se vedlagt dokumentasjon: VIRHEALTH-Sertifikat

Bruksområder:

Duken er en 100% vanntett membran og er i samsvar med de Franske, Spanske, Belgiske og Portugisiske brannforskriftene for interiør klasse M1 http://www.eurocobusiness.com/resources/European%20Fire%20Standards.pdf

Duken har en meget slitesterk membran, ideelt å installere på høyt trafikkerte kontaktflater som håndtak, rekkverk, bordplater, handlevogner, stolper etc.  Vi gjør oppmerksom på at det fortsatt er viktig å holde overflatene rene for å opprettholde dukens fulle effektivitet.

Levetid: Levetid er anslått til tre år.

Farger: Klisterduken kommer i Hvit eller Grå, resten av duken er kun i hvit.

For mer informasjon kontakt henning@granseil.no