Rolly Tasker Sails

Rolly Tasker Sails

Gran Seil har vært Rolly Tasker Sails (RTS) samarbeidspartner siden 90 tallet og med et sterkt samarbeid har vi jobbet godt sammen for å tilby gode seil, avtaler og service på det Norske seilmarkedet. Rolly Tasker står for størstedelen av Gran Seil sin produksjon av seil, hvor  Gran Seil designer og spesifiserer hvert enkelte seil og Rolly Tasker produserer seilene og sender de til Norge. Rolly Tasker har verdens største spesialbygde seilloft på over 9000m2 hvor de bruker 2000m2 kun på rigg produksjon. Et meget profesjonelt seilloft som har levert over 2.2 millioner seil rundt om i hele verden.

Gran Seil er også forhandler av Rolly Tasker seil som leverer gode dacron seil til meget gunstige priser. Rolly Tasker seil er et meget godt tilskudd til tur-seilere som ønsker seg et rimeligere alternativ. Seilene er også meget gunstige til mindre båter hvor andre materialer enn dacron fort kan bli overflødig. Med enkle løsninger som cross cut konstruksjoner et stort produksjonsvolum og gode duker blir seil fra Rolly Tasker  en god investering for mange.

Rolly Tasker er også meget store og gode på Spinnakere og Gennakere til alle typer båter. Den ikoniske stjerneformen i midten preger store deler av verden og den norske kystlinjen.

Ta en titt på bildene fra seilloftet, se filmen i bunn og besøk gjerne Rolly Tasker sine hjemmesider for mer informasjon.

 

Besøk Rolly Tasker sin hjemmeside for mer informasjon